MIDDAGER & VINFORSLAG
På Brusveen Gård kan vi tilby oppdekning i spisestue for inntil 30 personer, og dertil servere 3-retters middag hvis ønskelig. Sammensetning av retter kan skreddersys ved behov, men under har vi listet noen menyforslag. I tillegg foreslår vi gjerne en vinpakke som kan passe godt til hele måltidet.
LUNSJ & ENKLERE RETTER
Ved seminarer og enklere tilstelninger tilbyr vi lunsj, koldtbord og tapas, for eksempel. Fortell oss gjerne hva du ønsker til ditt arrangement, så strekker vi oss langt for å imøtekomme dine behov. Seminarer og årsmøter er velkomne hos oss, og da stiller vi selvfølgelig med kaffe og forfriskninger underveis.
MAT MED SESONGENS RÅVARER
Vi legger stor vekt på å lage retter som tar i bruk sesongens norske råvarer. Maten blir tilberedt i kjøkkenet på gården, og vi kan derfor stolt si at maten vår er som hjemmelaget. Hør med oss om dine favorittråvarer er tilgjengelige!
Her er noen forslag til menyer og retter

FORRETTER
Gratinert scampi med toast
Hummersuppe
Nøttebakt laks med hvitvinssaus

HOVEDRETTER
Oksefilet med sesongens poteter og grønnsaker
Appelsinstekt andebryst
Hjortefilet med sopp og kokte grønnsaker

DESSERTER
Sitronkrem med bringebær
Panna Cotta med frukt og bærsaus
Crème Brûlée

KOLDTBORD/TAPAS
Småretter og fingermat etter ønske
Påsmurte rundstykker
Tradisjonelt koldtbord med spekemat