MIDDAGER & VINFORSLAG

På Brusveen Gård kan vi tilby oppdekning i spisestue for inntil 30 personer, og dertil servere 3-retters middag hvis ønskelig. Sammensetning av retter kan skreddersys ved behov, men under har vi listet noen menyforslag. I tillegg foreslår vi gjerne en vinpakke som kan passe godt til hele måltidet.

LUNSJ & ENKLERE RETTER

Ved seminarer og enklere tilstelninger tilbyr vi lunsj, koldtbord og tapas, for eksempel. Fortell oss gjerne hva du ønsker til ditt arrangement, så strekker vi oss langt for å imøtekomme dine behov. Seminarer og årsmøter er velkomne hos oss, og da stiller vi selvfølgelig med kaffe og forfriskninger underveis.

MAT MED SESONGENS RÅVARER

Vi legger stor vekt på å lage retter som tar i bruk sesongens norske råvarer. Maten blir tilberedt i kjøkkenet på gården, og vi kan derfor stolt si at maten vår er som hjemmelaget. Hør med oss om dine favorittråvarer er tilgjengelige!

Her er noen forslag til menyer og retter

forrett

FORRETTER

Gratinert scampi med toast

Hummersuppe

Nøttebakt laks med hvitvinssaus

middag

HOVEDRETTER

Oksefilet med sesongens poteter og grønnsaker

Appelsinstekt andebryst

Hjortefilet med sopp og kokte grønnsaker

dessert

DESSERTER

Sitronkrem med bringebær

Panna Cotta med frukt og bærsaus

Crème Brûlée

brusveen_gard

KOLDTBORD/TAPAS

Småretter og fingermat etter ønske

Påsmurte rundstykker

Tradisjonelt koldtbord med spekemat